Отслабване с канела

В света на диетите и здравословното хранене са разпространени различни виждания за това как благодарение на ароматното растение канела могат да се свалят излишните килограми и да се отслабне.

Повечето експерти обаче се обединяват около това, че съществуват няколко златни правила, които всеки, които иска да намали теглото си с помощта на канела, трябва да спазва.

На първо място, диетичният режим, основаващ се на приема на канела, предвижда всяка сутрин на гладно и вечер преди лягане да се пие чай от канела, овкусен с лъжичка мед. Смята се, че единствено благодарение на това, всеки дебеланко може да постави задоволително начало в битката с излишните килограми, защото комбинацията между мед и канела оказва силен изгарящ ефект върху телесните мазнини.

Напитката от канела и мед за отслабване се приготвя, като към 1 чаена чаша вода се прибави половин лъжичка канела на прах и една лъжичка мед. Възможно е да се приготви по-голямо количество, което да стигне за по-дълго време, но важно е съотношението да бъде запазено. Важно е да се знае, че след като канелата и водата заврят, се оставят за около 30 минути на страни от огъня и едва тогава се добавя медът, за да не се загубят от горещата вода неговите ценни съставки.

Смята се, че така приготвената напитка пречиства храносмилателния тракт, като в същото време унищожава гъбичките и бактериите, забавящи храносмилането.

споделяне на връзка

Оставете оценка

2 коментара към “Отслабване с канела”

  1. Някой пробвал ли е този начин на отслбване? Има ли ефект?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *